Welkom 5 Portfolio

Deze projecten hebben wij met trots voltooid

Hier laten we trots zien wat we hebben gerealiseerd en geven we u een inkijkje in de diverse projecten waar we aan hebben gewerkt. Ontdek ons vakmanschap, onze creativiteit en de passie waarmee we elk project tot leven brengen. Of het nu gaat om architectonisch ontwerp, bouw, interieur of renovatie, ons portfolio laat zien wat we kunnen bereiken. Laat u inspireren door de diversiteit, kwaliteit en originaliteit van onze projecten en krijg een voorproefje van wat we voor uw project kunnen betekenen.

Woonkeuken in achtertuin

Voor deze opdrachtgever uit Wateringen hebben we een aanbouw met woonkeuken mogen realiseren. Dit project was een echte co-productie. De opdrachtgever heeft duidelijke kaders gegeven en daarnaast veel ruimte gelaten voor de creatieve ideeën van de keukenleverancier, loodgieter, elektriciën en stoffeerder. Voor ons staat dit project symbool voor samenwerking en flexibiliteit van alle betrokken partijen.

Lees meer

Herindeling woonkamer en keuken

Bij de eerste kennismaking was het al duidelijk. De kinderen worden groter en daardoor verandert de manier waarop dit gezin uit Westland de woonkamer en keuken wil gebruiken.

Lees meer

Aanbouw met lichtstraat

De opdracht, van de bewoners die gek zijn op hun groene achtertuin, was een aanbouw met veel licht, waarin verschillende functies in elkaar konden overlopen. Een gezellige avond wijn proeven met vrienden, een druilerige winterse zondag relaxed doorbrengen met een boek en een groots familiediner moesten allemaal samenkomen in sfeervolle ruimte. Dit project is niet zomaar tot stand gekomen. We hebben veel momenten van afstemming gehad over de indeling, opbouw en uitvoering, voordat het bouwen daadwerkelijk kon starten. Iedere fase was zowel spannend als verassend en steeds kwamen we een stap dichterbij het verwezenlijken van dat wat we op papier met elkaar bedacht hadden.

Lees meer

Meubels op maat in de woonkamer

De uitdaging in dit project was het opnieuw indelen van de begane grond, met behoud van de bestaande vloer en keuken, met als doel een meer huiselijke en intieme sfeer te creëren.

Lees meer

Zolderinrichting met was- en opbergruimte

In veel woningen vind je op zolder de Cv-installatie met daarnaast de wasmachine. Voor deze opdrachtgever was de wens om deze Cv-installatie netjes weg te werken en om het wassen, drogen, strijken en opbergen netjes, functioneel en praktisch in te richten. Een heldere wens om mee aan de slag te gaan.

Lees meer

WERKWIJZE

“Onze doordachte en resultaatgerichte werkwijze maakt jouw droomproject werkelijkheid, van concept tot oplevering.”

VAKMANSCHAP & ERVARING

Meer dan 60 jaar ervaring

PERSOONLIJKE AANPAK

Bouwen aan een sterke relatie

BETROUWBAARHEID & KWALITEIT

Hoogste kwaliteitsnorm

CONTACT

Jouw ideeën, ons vakmanschap!

Ons ervaren team staat klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en samen met jou een uniek ontwerp te creëren en dit vervolgens te realiseren met vakmanschap en oog voor detail. Of je nu een complete nieuwbouw wilt of een renovatie van een bestaande ruimte, wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot aan bouw en interieur. Bel ons nu voor een vrijblijvend gesprek of stuur ons een e-mail.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Info@eijgermans.nl

0174 29 21 06

ALBERTO

Eigenaar