Welkom 5 Over ons

Dit is ons verhaal

Met trots delen we ons verhaal, onze waarden en onze toewijding aan vakmanschap. Wij geloven we in het creëren van unieke en inspirerende ruimtes die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met jarenlange ervaring en een gepassioneerd team streven we ernaar om uw dromen werkelijkheid te maken. Ontdek onze geschiedenis, maak kennis met ons getalenteerde team en zie hoe we samenwerken met klanten om prachtige projecten te realiseren.

GESCHIEDENIS

Onze geschiedenis is geworteld in passie en vakmanschap

Sinds de oprichting door Ben Eijgermans en later de overname door zijn zoon John Eijgermans in samenwerking met Alberto van Graafeijland hebben we een solide reputatie opgebouwd in de bouwsector. Wat begon als een klein familiebedrijf is in 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en toewijding. Gedurende de jaren hebben we talloze projecten succesvol afgerond en een tevreden klantenkring opgebouwd. We koesteren onze rijke geschiedenis en putten inspiratie uit de tradities van het vak, terwijl we voortdurend streven naar innovatie en verbetering. Onze geschiedenis vormt de basis van wie we zijn en waar we voor staan.

VAKMANSCHAP & ERVARING

Meer dan 60 jaar ervaring

PERSOONLIJKE AANPAK

Bouwen aan een sterke relatie

BETROUWBAARHEID & KWALITEIT

Hoogste kwaliteitsnorm

MISSIE & VISIE

Excellentie in elk aspect van ons werk

Onze missie is om de levens van mensen te transformeren door middel van hoogwaardige bouwprojecten en interieurontwerpen. We streven ernaar om unieke, functionele en esthetisch aantrekkelijke oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten. Onze passie ligt in het leveren van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid in elk project dat we uitvoeren.

 

Wij hebben een heldere visie voor ogen. We streven ernaar om een toonaangevend bouwbedrijf te zijn dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen, vakmanschap en klantgerichtheid. Onze visie is om duurzame en tijdloze oplossingen te creëren die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan een betere toekomst. We streven naar voortdurende groei en verbetering, waarbij we altijd onze kernwaarden van integriteit, professionaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel houden.

GEZOCHT: TIMMERMAN

Kom jij ons team versterken?

Wij bieden jou de unieke kans om je vaardigheden als timmerman verder te ontwikkelen, zelfs als je nog niet veel ervaring hebt. Ons ervaren team staat klaar om jou intern op te leiden en je te begeleiden in het vakmanschap van timmerwerk. We geloven in het delen van kennis en het bieden van groeikansen aan gemotiveerde individuen. Sluit je aan bij ons team van gedreven vakmensen en ontdek de mogelijkheden om jezelf te ontplooien en prachtige projecten te realiseren. Wij staan voor teamwork, kwaliteit en tevreden klanten.

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons groeiende team!

“Bij ons heerst een positieve en energieke werkomgeving, waar we samenwerken aan uitdagende projecten en successen vieren.”

PORTFOLIO

Inspiratie voor jouw eigen project