Welkom 5 Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij Bouwbedrijf Eijgermans van Graafeijland werken we met Consumentvoorwaarden Verbouwingen (Covo2010) en Algemene Voorwaarden voor Aannemingen in het Bouwbedrijf (AVA 2023).

In uw offerte wordt aangegeven welke voorwaarden van toepassing zijn.

VOORWAARDEN

Covo 2010

De Consumentenvoorwaarden Verbouwingen (Covo2010) zijn opgesteld door BouwGarant in samenwerking met Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en Bouwend Nederland onder toezicht van de SER (Sociaal Economische Raad).

Deze voorwaarden zijn bestemd voor particuliere opdrachtgevers (consumenten) die een BouwGarant-aannemer inschakelen voor één of meerdere van de volgende werkzaamheden: Verbouwing, Onderhoud, Restauratie.

VOORWAARDEN

AVA 2023

Indien Bouwbedrijf Eijgermans van Graafeijland een overeenkomst sluit die (mede) betrekking heeft op aanneming van werk, en waarbij de Covo2010 voorwaarden niet toegepast kunnen worden, zijn de Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk voor Consumenten 2023 of Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk voor Zakelijk 2023 van toepassing. De AVA 2023 is opgesteld door brancheorganisatie Bouwend Nederland (de vereniging van bouw- en infrabedrijven).