Welkom 5 Bouw

Bouwen met oog voor detail

Hier laten we zien hoe wij onze passie voor architectuur en interieurontwerp omzetten in unieke en inspirerende ontwerpen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herbestemming, wij streven naar het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en harmonieus.

BOUW & RENOVATIE

Kwalitatieve bouwprojecten van begin tot eind

Onze expertise strekt zich uit tot diverse bouwprojecten, waarbij we zowel nieuwbouw als renovatie realiseren. We hebben ruime ervaring in het bouwen van kwalitatieve en duurzame woningen, kantoren en andere commerciële gebouwen. Ontdek hoe wij met vakmanschap en oog voor detail bouwprojecten tot leven brengen.

AANBOUW & UITBREIDING

Optimaliseer uw woning met een stijlvolle aanbouw of uitbreiding

Met onze aanbouw- en uitbreidingsprojecten creëren we extra ruimte en functionaliteit in bestaande gebouwen. Of het nu gaat om een uitbreiding van een woonhuis of een nieuwe vleugel bij een bedrijfspand, wij zorgen voor een naadloze integratie met het bestaande ontwerp. Ontdek hoe wij uw gebouw kunnen transformeren en optimaliseren.

HERINDELING & RENOVATIE

Transformeer met een herindeling en renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in herindeling en renovatie van bestaande ruimtes. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en vinden creatieve oplossingen om de indeling te optimaliseren en de functionaliteit te verbeteren. Ontdek hoe wij jouw gebouw nieuw leven inblazen en aanpassen aan de moderne eisen.

ONDERHOUD

Wat mooi is kunnen we mooi houden

Iedere woning heeft onderhoud nodig. Van preventief onderhoud en reparaties tot het ophangen van een plankje of het herstellen van glaslatten. Door met aandacht voor de stijl van de woning en het gebruik van de ruimte kleine reparaties uit te voeren zorgen wij ervoor dat uw ruimte weer als nieuw voelt.

WERKWIJZE

“Onze doordachte en resultaatgerichte werkwijze maakt jouw droomproject werkelijkheid, van concept tot oplevering.”

VAKMANSCHAP & ERVARING

Meer dan 60 jaar ervaring

PERSOONLIJKE AANPAK

Bouwen aan een sterke relatie

BETROUWBAARHEID & KWALITEIT

Hoogste kwaliteitsnorm

PORTFOLIO

Inspiratie voor jouw eigen project

CONTACT

Jouw ideeën, ons vakmanschap!

Ons ervaren team staat klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en samen met jou een uniek ontwerp te creëren en dit vervolgens te realiseren met vakmanschap en oog voor detail. Of je nu een complete nieuwbouw wilt of een renovatie van een bestaande ruimte, wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot aan bouw en interieur. Bel ons nu voor een vrijblijvend gesprek of stuur ons een e-mail.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Info@eijgermans.nl

0174 29 21 06

JOHN

Eigenaar