WELKOM > Zolderinrichting met was- en opbergruimte

Wassen, drogen, strijken en opbergen op zolder met een aanvullend verzoek om de CV-intallatie mooi weg te werken. Een heldere wens waar we mee aan de slag zijn gegaan.

< Terug naar portfolio

Klik op een foto voor een vergroting 

RESULTAAT & IMPACT

Wij zijn trots op het resultaat!

In het ontwerp is een vliering en vlizotrap opgenomen, een eenvoudig aanrechtblok met een spoelbak, ruimte voor een losse droger en wasmachine, een dakraam voor meer natuurlijk licht. Onder het dakraam is een meubel op maat met negen diepe lades gemaakt voor het overzichtelijk opbergen van onder andere een logeerbed, de was, schoon linnengoed, zomer- of winterkleding, tassen, knutselspullen en kadopapier die uiteindelijk is uitgevoerd in een tijdloze kleur die niet zal gaan vervelen.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

VAKMANSCHAP & ERVARING

Meer dan 60 jaar ervaring

PERSOONLIJKE AANPAK

Bouwen aan een sterke relatie

BETROUWBAARHEID & KWALITEIT

Hoogste kwaliteitsnorm

CONTACT

Jouw ideeën, ons vakmanschap!

Ons ervaren team staat klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en samen met jou een uniek ontwerp te creëren en dit vervolgens te realiseren met vakmanschap en oog voor detail. Of je nu een complete nieuwbouw wilt of een renovatie van een bestaande ruimte, wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot aan bouw en interieur. Bel ons nu voor een vrijblijvend gesprek of stuur ons een e-mail.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Info@eijgermans.nl

0174 29 21 06

MONICA

Accountmanager