WELKOM > Zolderinrichting met was- en opbergruimte

In veel woningen vind je op zolder de Cv-installatie met daarnaast de wasmachine. Voor deze opdrachtgever was de wens om deze Cv-installatie netjes weg te werken en om het wassen, drogen, strijken en opbergen netjes, functioneel en praktisch in te richten. Een heldere wens om mee aan de slag te gaan.

< Terug naar portfolio

Klik op een foto voor een vergroting 

RESULTAAT & IMPACT

Wij zijn trots op het resultaat!

In het ontwerp is een vliering en vlizotrap opgenomen. Dit zorgt niet alleen voor meer opbergruimte, maar ook voor een mooi plafond om de verlichting in te verwerken. Daarnaast zorgt het verlaagde plafond voor een verbeterde mogelijkheid om de ruimte te verwarmen.

Naast de losse wasmachine en droger is een eenvoudig aanrechtblok met een spoelbak geplaatst; handig voor de handwasjes.

Om te zorgen voor meer natuurlijk licht, maar ook ventilatiemogelijkheden is een dakraam opgenomen in het schuine dak. Daaronder is een meubel op maat gemaakt met negen diepe lades voor het overzichtelijk opbergen van onder andere een logeerbed, linnengoed, zomer- of winterkleding, tassen en knutselspullen. Het meubel, dat is uitgevoerd in een tijdloze kleur, is voorbereid in onze werkplaats en later op deze zolder opgebouwd.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

VAKMANSCHAP & ERVARING

Meer dan 60 jaar ervaring

PERSOONLIJKE AANPAK

Bouwen aan een sterke relatie

BETROUWBAARHEID & KWALITEIT

Hoogste kwaliteitsnorm

CONTACT

Jouw ideeën, ons vakmanschap!

Ons ervaren team staat klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en samen met jou een uniek ontwerp te creëren en dit vervolgens te realiseren met vakmanschap en oog voor detail. Of je nu een complete nieuwbouw wilt of een renovatie van een bestaande ruimte, wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot aan bouw en interieur. Bel ons nu voor een vrijblijvend gesprek of stuur ons een e-mail.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Info@eijgermans.nl

0174 29 21 06

MONICA

Accountmanager