WELKOM > Aanbouw met lichtstraat

De opdracht, van de bewoners die gek zijn op hun groene achtertuin, was een aanbouw met veel licht, waarin verschillende functies in elkaar konden overlopen. Een gezellige avond wijn proeven met vrienden, een druilerige winterse zondag relaxed doorbrengen met een boek en een groots familiediner moesten allemaal samenkomen in sfeervolle ruimte. Dit project is niet zomaar tot stand gekomen. We hebben veel momenten van afstemming gehad over de indeling, opbouw en uitvoering, voordat het bouwen daadwerkelijk kon starten. Iedere fase was zowel spannend als verassend en steeds kwamen we een stap dichterbij het verwezenlijken van dat wat we op papier met elkaar bedacht hadden.

< Terug naar portfolio

Klik op een foto voor een vergroting 

RESULTAAT & IMPACT

Wij zijn trots op het resultaat!

Het resultaat is een stijlvolle woonkamer waarin het licht volop naar binnen valt en de ruimte verbind met de achtertuin. In de winter geeft de open haard sfeer en warmte. De verstopte bar geeft een extra dimensie aan deze ruimte en zorgt voor een verassende transformatie.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

VAKMANSCHAP & ERVARING

Meer dan 60 jaar ervaring

PERSOONLIJKE AANPAK

Bouwen aan een sterke relatie

BETROUWBAARHEID & KWALITEIT

Hoogste kwaliteitsnorm

CONTACT

Jouw ideeën, ons vakmanschap!

Ons ervaren team staat klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en samen met jou een uniek ontwerp te creëren en dit vervolgens te realiseren met vakmanschap en oog voor detail. Of je nu een complete nieuwbouw wilt of een renovatie van een bestaande ruimte, wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot aan bouw en interieur. Bel ons nu voor een vrijblijvend gesprek of stuur ons een e-mail.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Info@eijgermans.nl

0174 29 21 06

MONICA

Accountmanager