WELKOM > Woonkeuken in achtertuin

Voor deze opdrachtgever uit Wateringen hebben we een aanbouw met woonkeuken mogen realiseren. Dit project was een echte co-productie. De opdrachtgever heeft duidelijke kaders gegeven en daarnaast veel ruimte gelaten voor de creatieve ideeën van de keukenleverancier, loodgieter, elektriciën en stoffeerder. Voor ons staat dit project symbool voor samenwerking en flexibiliteit van alle betrokken partijen.

< Terug naar portfolio

Klik op een foto voor een vergroting 

RESULTAAT & IMPACT

Wij zijn trots op het resultaat!

Het resultaat mag er zijn! Een lichte, ruime en sfeervolle ruimte met bijzonder lichtinval op alle momenten van de dag. Een keuken met veel gebruiksgemak en opbergruimte. Aan beide kanten zorgen schuifpuien voor een maximale verbinding met de achtertuin.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

VAKMANSCHAP & ERVARING

Meer dan 60 jaar ervaring

PERSOONLIJKE AANPAK

Bouwen aan een sterke relatie

BETROUWBAARHEID & KWALITEIT

Hoogste kwaliteitsnorm

CONTACT

Jouw ideeën, ons vakmanschap!

Ons ervaren team staat klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en samen met jou een uniek ontwerp te creëren en dit vervolgens te realiseren met vakmanschap en oog voor detail. Of je nu een complete nieuwbouw wilt of een renovatie van een bestaande ruimte, wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot aan bouw en interieur. Bel ons nu voor een vrijblijvend gesprek of stuur ons een e-mail.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Info@eijgermans.nl

0174 29 21 06

MONICA

Accountmanager